بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و شکلگیری نظام جمهوری اسلامی در ایران، حضرت امام(ره) به نقش گروههای مختلف سیاسی در کشورها تاکید ویژهای داشتند چرا که ایشان معتقد بودند اگر جریانات سیاسی صدای واحدی داشته یا فقط یک گروه سیاسی در کشورها وجود داشته باشد، دیکتاتوری حاکم خواهد شد. بنابراین امام خمینی(ره) سخنان صریحی را نسبت به نقش و آرایش مختلف سیاسی گروهها در ایران بیان کردند. بعد از رحلت حضرت امام(ره) حضرت آیتالله سید علی خامنهای، رهبر معظم انقلاب به عنوان ولی امر مسلمین و ولی فقیه در جمهوری اسلامی ایران علاوه بر تایید سخنان امام خمینی(ره) بارها در فرمایشات خود بیان کردند، باید گروههای مختلف سیاسی در عرصههای سیاسی کشور مانند انتخابات حضور فعالی داشته باشند چرا که فعالیت گروهها در کشور و به خصوص انتخابات باعث مشارکت حداکثری مردم و در نتیجه آراء بیشتر در صندوقهای رای میشود. ایشان به سلایق مختلف مردم در مشارکت سیاسی مانند انتخابات توجه ویژهای نشان دادند و همه گروههای سیاسی را برای شرکت و فعالیت در انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برای پر شدن مشارکت مردم در انتخابات که قرار است در اسفند ماه سال جاری برگزار شود، دعوت کردند، اما روز گذشته حجتالاسلام احمد سالک در گفتوگو با پایگاه خبری جامعه روحانیت مبارز گفت: ما معتقدیم جامعه اسلامی ما در سراسر کشور جامعه اصولگرایی است، اما با کمال تاسف در طول این سالیان بعد از ارتحال حضرت امام (ره) دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا تعریف و این دستهبندی موجب شکافی در بین جامعه ایرانی شد و مردم را دو دسته کردند و این کار خلافی بود. وی در این باره اضافه کرد: تلاش بیگانگان در خارج از کشور علیه اصولگرایان را نباید نادیده گرفت .۱۷ گروه اپوزیسیون خارج از کشور با محوریت فرح پهلوی تلاششان در ایجاد تفرقه در جامعه ایرانی و جدا کردن مردم از محوریت حاکمیت دینی است و اینها در طول این مدت جنگ تحمیلی هشت ساله و فتنه ۷۸ و فتنه ۸۸ را راه انداختند و در شرایط کنونی بحث نفوذ را مطرح میکنند. این عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید کرد: باید نسبت به شایعه پراکنی و طرح مطالبی علیه جامعه اصولگرایی هشدار داد. با این حال حرفهای احمد سالک، عضو جبهه پایداری، نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو جامعه روحانیت مبارز را باید خلاف فرمایشات امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب دانست، اما باید از وی پرسید بر چه مبنایی به وجود آمدن دو جناح سیاسی اصلاحطلب و اصولگرا را باعث دو دستگی در کشور میدانند؟
آیا طبق فرمایش حضرت امام (ره) و رهبر فرزانه انقلاب نباید به سلایق مختلف سیاسی در کشور توجه کرد چرا که بیتوجهی به این امر نتیجهای جز دیکتاتوری در بر نخواهد داشت؟ باید از احمد سالک پرسید بر چه معیاری نظام جمهوری اسلامی را اصولگرا و ولی فقیه را منحصر به جناح سیاسی راست میدانند؟
سالک واژه اصولگرایی را تعریف کند
احمد شیرزاد، نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی و فعال سیاسی اصلاحطلب درباره اظهارات احمد سالک به «ابتکار» گفت: حرفهای حجتالاسلام سالک به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی در جامعه منعکس می شود، اما اگر وی نماینده نبود پاسخش را نمیدادم چرا که صحبتهای سالک ارزش پاسخ ندارد. او در ادامه افزود: باید از سالک پرسید که چه تعریفی از واژه اصولگرایی دارد؟ آیا وی شخص علی مطهری به عنوان چهره اصولگرا را قبول دارد؟ آیا محمود احمدینژاد را به عنوان فردی که اصولگرایان ۸ سال از وی حمایت میکردند او را جزو چهره جناح راست قبول دارد؟ به گفته شیرزاد، اصولا احمد سالک بدون آن که کمی فکر کند هر حرفی را بدون در نظر گرفتن اثراتش در جامعه به زبان جاری میسازد و دفعه اولش نیست که وی چنین حرفهایی را میزند. این فعال سیاسی اصلاحطلب به اقدام زشت و ناپسند سالک در هفته گذشته اشاره کرد و افزود: هفته گذشته حجتالاسلام احمد سالک مقابل در هتل نماینده انگلیس که به عنوان توریست به ایران سفر کرده بود، رفت و در محل اقامت وی به اعتراض پرداخت. در حالیکه چنین اقداماتی در شان یک نماینده مجلس نیست. بنابراین بهتر بود احمد سالک در مجلس شورای اسلامی نسبت به سفر جک استراو اعتراض میکرد نه مقابل محل اقامت وی.
نقض قانون اساسی جمهوری اسلامی
نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بعید میدانم اکثریت اصولگرایان صحبتها و اقدامات زشت و شنیع احمد سالک را قبول داشته باشند چرا که جریان اصولگرایی طیف گستردهای دارد. وی اضافه کرد: معلوم نیست چه شخصی به سالک ماموریت و اجازه چنین افاضاتی را داده است؟ او نه تنها به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران احترام نگذاشته بلکه این قانون را نقض کرده است. شیرزاد با بیان اینکه اگر شخصی جناحهای اصلاحطلب و اصولگرا را قبول نداشته، اما به عنوان شهروند ایرانی قانون اساسی جمهوری اسلامی را قبول داشته باشد باید احترام گذاشت، تصریح کرد: به عقیده من، نه تنها احمد سالک به شهروندان عادی بیطرف احترام نگذاشته بلکه به قانون اساسی کشور که به دوری از رفتار تبعیضانه تاکید کرده احترام نگذاشته است. به گفته وی، امیدوارم مابقی مسئولان کشور مانند سالک رفتار نکنند. این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه به فراجناحی بودن رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: حضرت آیتالله خامنهای هیچوقت وابسته به جناح خاصی نبوده و نیست چرا که ایشان همواره با همه مسائل فراجناحی برخورد کرده است. شیرزاد بیان کرد: به نظرمن، ایران اسلامی باید از تمام ظرفیتها و استعدادها استفاده کند زیرا ایرانی آباد خواهد شد که از استعدادهای مختلف استفاده کند. به گفته او، چگونه احمد سالک، یاران، اصحاب و اولاد وی میتوانند جزیی از نظام و حکومت باشند، اما اصلاحطلبان یا شهروندان بیطرف و عادی نمیتوانند جزیی از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشند؟
لطف بزرگ احمدینژاد!
این نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی به لطف بزرگ محمود احمدینژاد به جناح سیاسی اصلاحطلب اشاره کرد و افزود: بزرگترین لطفی که احمدینژاد به اصلاحطلبان کرده این است که با رفتار و سیاستهایش جناح اصولگرایان را در هم پاشید. بنابراین جناح اصولگرایی از درون نابود شده و متاسفانه برخی از اصولگرایان عادت دارند برای آنکه اصولگرایان را دور یکدیگر جمع کنند به اصلاحطلبان و شهروندان عادی لگد بزنند. شیرزاد در ادامه به علت حمله و لگد زدن برخی از اصولگرایان به جناح چپ اشاره کرد و گفت: هفته گذشته شاهد بودید محمدرضا باهنر تا آنجایی که توانست با حرفهای خود کج سلیقگی به خرج داد و همانطور که گفتم جناح اصولگرایی در هم ریخته و دچار خودخوری شده اند. وی اضافه کرد: کج سلیقی و افراطیگری برخی از اصولگرایان باعث شد تا حجت الاسلام ناطق نوری و آیتالله هاشمی رفسنجانی به عنوان ریشسفیدان این جریان و به خاطر ظلمهایی که نسبت به این اشخاص شد جناح راست را ترک کردند چرا که از دست تندروها ضربه خوردند.
ریشه تاریخی ادبیات تند
داریوش قنبری، عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری و نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی نیز درباره اظهارات احمد سالک به «ابتکار» گفت: واقعا متاسفم نمایندگانی همچون حجت الاسلام سالک چنین سخنانی را بیان میکنند، اما در مجموع این نوع ادبیات مختص انحصارطلبان است. وی در ادامه افزود: این گونه سخنان ریشه تاریخی دارد چرا که از سالهای قبل این حرفها توسط این اشخاص زده میشد. بنابراین ادبیات این چنینی تازه و نو نیست که بخواهیم از شنیدنش دچار حیرت و تعجب شویم. این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این افراد انقلاب اسلامی را مختص خودشان میدانند، افزود: متاسفانه اشخاصی مانند احمد سالک و جریان افراطی نه تنها کل نظام و کشور را بلکه انقلاب و ولایت فقیه را از آن خود میدانند. این فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد: جریان تندرو و افراطی از هر ابزار و ادبیاتی برای کنار زدن رقیب خود یعنی اصلاحطلبان از صحنه سیاسی استفاده کردهاند. عضو حزب مردم سالاری اضافه کرد: احمد سالک بداند که این نوع ادبیات در انقلاب اسلامی ایران جایی نداشته و ندارد. به گفته وی، قطعا اظهارات سالک با فرمایشات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در تضاد است چرا که حضرت آیتالله خامنهای در سخنانشان بارها تاکید کردند؛ جذب حداکثری و دفع حداقلی در حالیکه افرادی مانند سالک کاملا بر عکس رفتار میکنند.
تیر خلاص به تفکر افراطیها
قنبری با بیان اینکه افراد افراطی و تندرو در جامعه ایران جایی ندارد، گفت: مطمئن باشید افرادی همچون سالک و همفکران وی در جمهوری اسلامی ایران هیچ جایگاهی ندارند. این فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد: اظهارات افراطیون به دلیل ترس و نگرانی آنها از به قدرت رسیدن اصلاحطلبان و اعتدالگرایان است زیرا انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ کلیه معادلات سیاسی اصولگرایان تندرو را برهم زد. این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتخابات سال ۹۲ و آینده مجلس شورای اسلامی تیر خلاصی به تفکر و ادبیات تندروها منجر خواهد شد، افزود: هر زمان جناح سیاسی چپ و افراد معتدل به جریان افراطی اعتراض کردند اصلاحطلبان را جاسوس، بیگانه و فتنهگر خطاب کردند چرا که علاقه ندارند شخصی به آنها معترض شود. قنبری تاکید کرد: به عقیده من این افراد نمیتوان در دایره اصولگرایی دانست چرا که چنین ادبیاتی را اصولگرایان قبول ندارند.