تقی قرائتی برادر محسن قرائتی به سخنان مرتضی آقا تهرانی دبیرکل جبهه پایداری واکنش نشان داد
ایران آنلاین /تقی قرائتی برادر محسن قرائتی : کسی که به نام حوزه می گوید من فلانی را تیکه پاره میکنم، این تفکر داعشی در متن انقلاب است
تقی قرائتی، رییس موسسه مسجد و برادر محسن قرائتی با اشاره تلویحی به اظهارات آقاتهرانی در مورد آیت الله هاشمی و سید محمد خاتمی به نشریه “ایمان”، نشریه محلی قم گفته است:
کسی که به نام حوزه می گوید من فلانی را تیکه پاره میکنم، این تفکر داعشی در متن انقلاب است.
اینها میخواهند «قم» را خراب کنند. می خواهند افراطی گری را در قم نهادینه کنند.
حالا که دیدند در شهر قم، جمعیت زیادی از مهاجرین از روستاها و قومیت های مختلف کشور زندگی می کنند، آمدند دنبال مهاجرین که رأی جمع کنند و این هم یک سیاست دروغ است.
ضربه کارهای افراطیون از هشت سال جنگ بیشتر است (سخنرانی ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ :
رئیس مؤسسه مسجد معتقد است، در ۸ سال جنگ تحمیلی و در مواجهه با دشمنان خارجی، به اندازه تندروی های اخیر صورت گرفته توسط افراطیون داخلی، ضربه نخوردیم.
تحلیل حرکات افراطیون داخل و اثرات آن بر شرایط امروز جامعه ایران، از جمله سؤالاتی است که حجت الاسلام و المسلمین تقی قرائتی در گفت وگو با “خبرآنلاین” به آن ها پاسخ می دهد.
حجت الاسلام و المسلمین تقی قرائتی، ۱۵ سال از برادر معروف تر خود یعنی حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی کوچکتر است. وی با افراطی خواندن افرادی که سعی دارند جلوتر از رهبری حرکت کنند، گفت: رهبری خودشان تریبون دارند و همه صحبت ها را می کنند، ولی باز می بینیم برخی ها جلوتر از رهبری حرکت می کنند. قرائتی به واسطه این که رئیس مؤسسه مسجد است، در لا به لای سخنان خود به اهمیت مسجد نیز اشاره و با بیان این که مسجدی که محورش عالم باشد، می تواند جلوی افراطی گری را بگیرد، نه این که محورش هیئت امنا یا خادم یا کانون یا بسیج باشد، گفت: وقتی مسجد را بر میداریم و جای آن هیئت می گذاریم، یعنی می خواهیم حرکات را با تندی و غلیان ادامه دهیم که این غلیان مذهبی خطرناک است؛
وی خاطرنشان می کند: امام خمینی(ره) هم یک بار در پاسخ به عده ای، تأکید کرده بودند در هند و پاکستان نمی توان حرکتی مثل انقلاب اسلامی ایران داشت، چرا که در آن جا، مداحان، سردمدار و محور مجالس عزاداری امام حسین(ع) هستند، اما در ایران علما و روحانیون و شهید مطهری ها؛ قرائتی اضافه کرد: متأسفانه در ایران هم، رفته رفته به این سمت می رویم و می بینیم که برخی مداحان محور مجالس عزاداری شده و حتی فتوا صادر می کنند و کارهایی می کنند که نباید انجام دهند.
این استاد حوزه علمیه قم در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که دلیل همراهی برخی از روحانیون شاخص کشور از جمله یکی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که یکی از مؤسسات معروف قم تحت هدایت اوست با برخی حرکات افراطیون و تندروها می گوید: ما ایشان را شاخص نمی دانیم. ما مراجع تقلید را عموما قبول داریم؛ غیر مراجع را نیز عموما قبول داریم؛ اما این که برخی ها که مثلا سابقه شان معلوم نیست، و می خواهند با تندروی های امروز، کندروی های گذشته خودشان را جبران کنند، نمی شود به عنوان شاخص قلمداد کرد. باید توجه داشت که نباید یک نفر را به عنوان کل جامعه مدرسین بدانیم؛ اگر همه جامعه مدرسین سخنی گفتند، بله، اما اگر آن یک نفر ساز مخالف با دولت منتخب مردم را می زند، شاید آن یک نفر از غافله خارج است.