آرمان – دیروز روحا… حسینیان اعتراف کرد؛ او که روزی خود مسئول خواندن اعتراف از متهمان بود دیروز اعترافات سیاسی جالبی داشت. او در نقش اصولگرایی که مو لای درز اعتقادات اصولگراییاش نمیرود، به نارضایتی مردم اصولگرا و حزباللهی از عملکرد اصولگرایان اعتراف کرد و همچنین وحدت اصلاحطلبان را یک خطر نامید. حسینیان به سبب سمتهای قضائی که داشته برخی اوقات خود را در مقام یک قاضی هم تصور میکند و حق پیشبینی به خود میدهد مثلا میگوید علی لاریجانی با اصولگرایان به وحدت نمیرسد که این مساله را میتوان نشات گرفته از استقبال زیاد اصلاحطلبان از رئیس مجلس برای حضور مجدد بر کرسی ریاست مجلس دهم ارزیابی کرد و همین امر سبب نگرانی اصولگرایانی از جنس حسینیان شده است که اعتدال در مجلس را بعضا مخالف اهداف خود میبینند.
تردیدهای همیشگی حسینیان
شاید در نگاه برخی به ویژه اصلاحطلبان نتوان چهره آرام و اعتدالگرایی از او ترسیم کرد چون با نگاهی به رزومه فعالیتهای او تا به امروز چهرهای که ترسیم میشود یک اصولگرای نزدیک به طیف تندرو است چه آن زمان که در مدرسه حقانی تحصیل میکرد و برای مقابله با جریانی که بهزعم آنها با آرمانهای انقلاب همخوانی نداشتند برنامهریزی میکرد و چه آن دوره که یار شفیق احمدینژاد شد و با وجود برائت از او، بار دیگر همراهیاش را ادامه داد. روحا… حسینیان معمولا در دوراهیهای زیادی قرار میگیرد و تصمیماتش را نمیتوان به راحتی پیشبینی کرد که یک نمونه آن عضویتش در جبهه پایداری بود یعنی در تشکلی عضو شد که مبنای تشکیلش مخالفت با دولت احمدینژاد بود و با وجود حضور در این جمع به حمایت از آن دولت پرداخت همانند غلامحسین الهام که برای جدا کردنش از جبهه پایداری پستی در دولت به او دادند. آنطور که در ویکیپدیا آمده است: «حسینیان در انتخابات ریاستجمهوری ایران (۱۳۷۶) از حامیان رئیسدولت اصلاحات بود. او بعدها در مصاحبهای در این رابطه گفت: من ایشان را روحانی روشنفکری میدانستم که البته با ایشان اختلاف هم داشتم اما آن زمان به دلیل اینکه جناح حاکم نوعی فضای بسته به وجود آورده بود و در جامعه انحصارطلبی احساس میشد گمان کردم که وظیفه است این انحصار و بسته بودن جامعه شکسته شود لذا تنها راه رسیدن به این اهداف را حمایت از وی میدانستم اما نمیدانستم که این باز شدن فضا به سوی جاری شدن سیلی میرود که نزدیک بود همهچیز را از بین ببرد. متاسفانه در این دوران از چاله درآمده و به چاه افتادیم. من بعد از آن دوران رسما عذرخواهی کردم و گفتم که حمایت من از رئیس دولت اصلاحات اشتباه است.» حسینیان در چهارم اردیبهشت۱۳۸۶ مشاور سیاسی و امنیتی احمدینژاد (رئیسجمهور) شد اما این روزها منتقد سرسخت دولت روحانی است و چند بار به عملکرد این دولت اعتراض کرده است. به هر حال اینبار حسینیان در نقش یک شخصیت اصولگرای منصف ظاهر شده است که میخواهد با بیان اشکالات جریان متبوعش، آنها را متوجه ضعفهایشان بکند و راهکارهایی هم ارائه دهد اما شاید این اظهارات به مذاق اصولگرایان خوش نیاید و بهجای لاریجانی، او را از عرصه کنار بگذارند!
متن اعترافات روحا… حسینیان
حجتالاسلام روحا… حسینیان، عضو جبهه پایداری درباره روند وحدت اصولگرایان به «نامه نیوز» گفت: تاکنون که روند وحدت اصولگرایان رضایت بخش بوده و به خوبی پیش رفته است. وی اظهار کرد: اصولگرایان قطعا به وحدت میرسند و ممکن است تنها طیف آقای لاریجانی وارد سازوکار وحدت نشود ولی بیشتر طیفهای اصولگرا با هم به وحدت میرسند. حسینیان درباره اینکه آیا در بحث وحدت نظر بیشتر نظر عقلا و علما قم و تهران است یا خود گروهها و جناحها روند وحدت را مشخص میکنند، گفت: در حال حاضر موقعیت به گونهای است که خود اصولگرایان به این نتیجه رسیدهاند که باید در انتخابات مجلس آینده به وحدت برسند که آرای اصولگرایان در سطح جامعه و مردم شکسته و تقسیم نشود و حول یک محور فکری و نقاط متحدشان شکل بگیرد. این عضو جبهه پایداری در پاسخ به این سوال که با توجه به تحرکات اصلاحطلبان این نگرانی بین اصولگرایان وجود دارد که اصلاحطلبان نیمی از کرسیهای مجلس را به دست بیاورند افزود: در حال حاضر اصولگرایان دو مشکل اساسی دارند نخست اینکه اصلاحطلبان به یک وحدتی رسیدهاند و حتما با وحدت بیشتری وارد انتخابات میشوند و یکی هم اینکه اصولگرایان نتوانستهاند رضایت مردم اصولگرا و حزبا… را تامین کنند و باید اصولگرایان تلاش کنند که در این مدت باقیمانده اقداماتی انجام دهند که طرفداران خود را نسبت به جریان اصولگرایی امیدوار کنند. حسینیان ادامه داد: توقع کسانی که به ما رای دادند و طرفدار ما هستند این است که روی اصول ایستادگی کنیم و اهل معامله نباشیم و زدوبند سیاسی نکنیم ولی در این مسائل برخی از قسمتهای اصولگرایی کوتاهی کردند و همین باعث شد که مردم حزبا… اصولگرا نسبت به برخی از چهرهها و افراد ناامید شوند. نماینده تهران در مجلس گفت: باید اصولگرایان چهرههای جدید را وارد انتخابات کنند و دست ازچهرههای تکراری که امتحان خوبی پس ندادهاند بردارند.