فرماندار تبریز با محکوم کردن اهانت صدا و سیما گفت : مسوولان صداوسیما نباید اجازه تولید و پخش برنامه های اهانت آمیز و مساله ساز را بدهند.
رحیم شهرتی فر در ابتدای جلسه کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان تبریز افزود : همه مردم و مسوولان استان از اتفاقات پیش آمده در پخش برنامه فیتیله ناراحت و ناراضی شده و خواستار برخورد جدی با عاملان هستند.
وی اظهار کرد : این برنامه چه به صورت عمدی و چه سهوی صورت گرفته است اشتباه و ناشی ازدرک جایگاه ملت آذربایجان از سوی تهیه کنندگان برنامه مذکور هست .
فرماندار تبریز درعین حال تصریح کرد : براساس گزارش های موثق خوشبختانه مسوولان صدا وسیما به اعتراض مردم و مسوولان استان توجه کرده و اقدامات و برخورد های لازم را به عمل آوردند.
شهرتی فر در بخش دوم مطالب خود در ارتباط با موضوعات جلسه کارگروه کشاوزی و منابع طبیعی اعلام کرد : وقتی دولت یازدهم مسئولیت را تحویل گرفت مساله تولیدات کشاورزی با چالش های اساسی روبرو بود و برای بیرون آوردن کشور از این وضعیت وزرات کشاورزی برنامه اساسی در راستای چشم انداز توسعه برنامه پنجم را شروع کرده است .
وی گفت: افزایش تولید ۸ محصول راهبردی ، توسعه، احیای وغنی سازی جنگل ها و بیابان زدایی، ارتقاء ضریب مکانیزاسیون از طریق تامین ادوات کشاورزی، توسعه گلخانه های کشور به منظور افزایش تولیدات کشاورزی و ارتقاء راندمان آبیاری از اهداف دولت برای رونق تولیدی واقتصادی بخش کشاورزی می باشد و باید اجرائی شوند.
شهرتی فر در ادامه با بیان اینکه ساماندهی صنعت چرمسازی به صورت صنعتی، اصولی و بهداشتی جز برنامه های اساسی صنعتی وتولیدی تبریز می باشد،گفت: برای کاهش آلودگی های زیست محیطی با واحد های چرمسازی که در شهرکهای صنعتی و اطراف تبریز بصورت سنتی و خارج از محدوده های نظارتی فعالیت می کنند برخورد قانونی خواهد شد.
فرماندار تبریز، با اشاره به اینکه درسند تدبیر وتوسعه شهرستان تبریز، تولید و فرآوری محصولات کشاورزی جز هسته کلیدی و حائز اهمیت می باشد، افزود: ۵۰درصد از فعالیتهای کشاورزی استان سهم شهرستان تبریز می شود که با رویکرد علمی و با نظر کارشناسی شده باید در دوره پساتحریم و رونق اقتصادی کشور اعتبارات مورد نیاز برای این سهم لحاظ شود. وی همچنین افزود: احداث مجتمع دامپروری ۴۰۰هکتاری ، نوسازی و تکمیل زنجیره ی تولید صنایع تبدیلی برای ۶۲ هکتار در سال جاری و احداث گلخانه ۴۰ هکتاری که از امسال برای رونق تولیدات کشاورزی شهرستان تبریز هدف گذاری شده است باید هرچه سریعتر آغاز وپیگیری شوند.
درادامه این جلسه مصوب شد تا برای جمع آوری بیشتر آب تحویلی به دریاچه ارومیه برای ۲۵ درصد باقی مانده طرح زهکشی دشت تبریز از محل اعتبارات احیای دریاچه ارومیه مساعدت شود، مسئله انتقال آب استهصال شده از زهکشی دشت تبریز به دریاچه ارومیه از طریق خط انتقال توسط امور آب پیگیری شود، هسته های کلیدی ابلاغ شده برای توسعه تبریز بعنوان قطب تولید فرآوردهای کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.