این روزها هجمههای زیادی به آیتا… هاشمی رفسنجانی صورت میگیرد و این هجمهها برای او تازگی ندارد. این هجمهها اغلب از سوی افرادی صورت میگیرد که کمتر سابقهای در مبارزات انقلابی دارند اما در کمال ناسپاسی برای این استوانه نظام خط و نشان میکشند. هدف آنها اما مشخص است، آنها بیش از ۳۰سال در آرزوی تحقق خواستههای متحجرانه و غیرمعتدل خود بودند که در این سالها، آیتا… هاشمی همانند سدی محکم در برابرشان ایستاده و آنها را ناکام گذاشته است. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در همین راستا گفته است: «بعضی از انسانها هر کاری که میکنند، زود برنمیگردند و اشتباهات را تکرار میکنند. مگر آن جریان انحرافی که بر سر کار آمده بودند، خودشان چنین موقعیتی در جامعه داشتند؟ کافی بود از هر یک از گفتار و رفتار آن جماعت مانند اینکه میگفتند «یارانه پول امام زمان(عج) است و… » تبرّی بجویند، ولی دیدید که چگونه حمایت میکردند و هنوز هم دل از آنها نکندهاند.» طلوع صبح نوشت؛ آیتا… هاشمی رفسنجانی در پاسخ به این سوال که «پس از توافق هستهای و همچنین بسته شدن «پیامدی» همچنان برخی صداهای مخالف شنیده میشود که البته بالذات بد نیست، اما برخی میگویند مخالفان استدلال دقیقی ندارند؛ شما توصیهای به دلواپسان داخل ندارید؟» تصریح کرد: اولا در مقابل زیادهخواهیهایی که جمهوریخواهان و لابی رژیمصهیونیستی در آمریکا دارند و کارهایی که میکنند، در ایران هم باید صدایی باشد؛ یعنی اینطور نباشد که همیشه آنها طلبکاری کنند و ما در اینجا بنشینیم و دفاع کنیم. ثانیا تمام افراد و گروههای داخلی باید بدانند که این موفقیت متعلق به همه است بویژه باید نقش رهبری را در اینجا جدّی بگیرند. رهبری نمیخواهند وارد میدان اجرایی شوند و مثل دولت حرف بزنند، اما مصالح کشور را با توجه به ظرفیتها میدانند. میدانید که بحث مذاکره با آمریکا هم پیش از اینکه این دولت بیاید، با اجازه رهبری شروع شده بود. سلطان قابوس، پادشاه عمان در سفر به ایران، پیام آمریکاییها را آورده بود و رهبری هم پذیرفته بودند. در اعلام این مواضع هم خود ایشان پیشقدم شدند و در ایام عید گفتند که من با مذاکرات مخالفتی ندارم. در مباحث عملی هم قدم به قدم در جریان بودند. هر مرحلهای که میگذشت، به ایشان گزارش میدادند و اگر مسیر نیاز به اصلاح داشت، اصلاح میکردند. البته انصافا زحماتش را دولت و بویژه تیم مذاکرهکننده کشید.
حمایت از جریان انحرافی!
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در واکنش به اینکه چندی پیش از حمایت بخشی از روحانیون از تفکرات جریان انحرافی سخن گفته و آن اظهارات دارای واکنشهایی شد، درباره واکنش این گروهها که بعضا اصرار دارند که انتخاب آنها در سال۸۴ صحیح بوده، اظهار داشت: بعضی از انسانها هر کاری که میکنند، زود بر نمیگردند و اشتباهات را تکرار میکنند. مگر آن جریان که بر سر کار آمده بودند، خودشان چنین موقعیتی در جامعه داشتند؟ کسانی که به خاطر بغض، حبّ آن جریان را به دل گرفته بودند، آنها را بیش از حد تقدیس کردند و حرفهایی چون خلیفهاللهی، معجزه هزاره سوم و دولت امام زمان درباره آنها زدند و ادعاهای واهی و کارهای آنها را پذیرفتند، در حالی که هر یک از گفتار و رفتار آن جماعت مانند اینکه میگفتند «امام زمان(عج) میآید و گردن این علما را میزند، رأی ما به خاطر حمایت بزرگان پایین آمد و یارانه پول امام زمان(عج) است و… » کافی بود که تبرّی بجویند ولی دیدید که چگونه حمایت میکردند و هنوز هم دل از آنها نکندهاند.
صهیونیستها از برجام عصبانیاند
آیتا… هاشمی همچنین دیروز با اعضای سندیکای صنایع غذایی و کنسرو ایران دیدار کرد و ضمن اینکه درددلهای صاحبان صنایع را دلسوزانه دانست، تصریح کرد: کسانی که دنبال تجارتهایی از نوع قاچاق هستند، به نیازهای مردم و سلامت آنها توجه ندارند و دلسوزان مردم، منتظر برنامهریزی برای استفاده بهینه از نقدینگی و گشایش راههای توسعه تجارت با کشورهای جهان، بعد از رفع تحریمها و پایان داستان برجام هستند تا رونق تولید و اشتغال به کشور برگردد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موانع برجام در داخل و خارج از کشور، تصویب قطعنامهها علیه ایران را ظالمانه دانست و درباره عصبانیت لابی صهونیستها و عدهای از نمایندگان کنگره آمریکا برای سنگاندازی در راه انجام تعهدات دو طرف، خاطرنشان کرد: معلوم نیست مخالفت بعضیها در داخل با چه هدفی صورت میگیرد که صراحتا از لغو برجام و برگشت به دوران تهدید و تحریم میگویند. آیتا… هاشمیرفسنجانی در ادامه سخنانش، وجود نقدینگی بالا در سیستم بانکی کشور را «شمشیر دو لبه» توصیف کرد و گفت: به جای تهدیدات نقدینگی، میتوان با برنامهریزیهای درست، فرصتی برای رونق تولید و اشتغال ایجاد کرد تا نقدینگی که بر سر اقتصاد کشور بهمن شده، باعث طراوت اقتصادی شود. وی هجوم صاحبان پول به سوی بازار سکه، خانهسازی و حتی رونق بازار سیاه و قاچاق را به خاطر عدم اجرای درست برنامهها دانست و افزود: سالها پیش سیاستهای کلی اصلاح اصل۴۴ تدوین، تصویب و از سوی رهبری تایید و ابلاغ شد، اما در عمل، دولت وقت، برخلاف ادعاها، کارها را به مردم واگذار نکرد و در همان مقدار واگذاریها هم، اولا به جای مردم به شبهدولتیها داد و ثانیا درآمدهای حاصل از واگذاریها هم با وجود صراحت قانون، در جاهای دیگری مصرف و صرف هزینههای جاری شد. رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ابراز امیدواری از رونق تولید در پسابرجام و حل مشکلات صنایع غذایی با اشاره به برنامههای دولت، اضافه کرد: با همکاری مردم و دلگرمی صاحبان صنایع میتوانیم از این روزهایی که شاهد رکود اقتصادی هستیم، بگذریم.